top of page

Iedereen wil graag opvallen met zijn/haar bedrijf. Een mooie verzorgde huisstijl laat zien dat er met liefde wordt gewerkt en dat straalt uit naar klanten en opdrachtgevers. Visitekaartjes zijn een herinnering aan een ontmoeting, een website, poster en/of flyer moet op een heldere en duidelijke manier tonen wie je bent en/of wat je bedrijf doet. Een boek vormgeven is een intensief samenwerkingsproject. Ik denk graag met je mee om jouw verhaal zo helder en duidelijk mogelijk op papier te krijgen.

boeken  |   logo's   |   visitekaartjes   |   websites   |   verpakkingen

grafische vormgeving

Boeken

boeken

logo's

logo's

visitekaartjes

visitekaartjes

heleen1.jpg
mirk1.jpg
jascha1.jpg
tralalaa1.jpg
Margriet1.jpg
deltavaas1.jpg
jetta.jpg
bathroommania1.jpg
coolchica1.jpg
designperron1.jpg
Miek1.jpg
visite_lig3.jpg
visite_lig15.jpg
visite_lig2.jpg
visite_lig17.jpg
visite_lig11.jpg
visite_lig6.jpg
visite_lig13.jpg
visite_lig9.jpg
websites

websites

vepakkingen

verpakkingen

Bij het ontwerpen van een verpakking is het belangrijk om over de productgroep na te denken. Je wilt een herkenbare beeldtaal hebben en toch tussen alle andere verpakkingen opvallen. De verpakking van je product moet de consument verleiden maar ook vertellen wat er in zit.

 

Ik vind het super leuk om na te denken over hoe je zo duidelijk mogelijk de boodschap overbrengt zonder alleen maar een schreeuwerige verpakking te maken. Aantrekkelijk in het schap staan, dat is de bedoeling! Ik denk graag met je mee!

Hieronder een selectie van door mij ontworpen verpakkingen.

bottom of page